Header 2

Personal

Monica

Monica

Rektor

Jag heter Monica Dahlberg och har arbetat på Montessoriförskolan Tjädern sedan 1996. Jag är utbildad Montessoriförskollärare och rektor. Jag har under alla mina år på Tjädern alltid älskat att gå till jobbet. Enligt mig är det en förmån att få träffa alla dessa underbara barn som skänker mig så mycket glädje. På Tjädern ska det kännas som hemma trots att man är på jobb. Vi är som en enda stor och go familj. På fritiden älskar jag att sjunga, spela gitarr och äta glass i stora lass :-).


Cina

Cina

Barnskötare

Jag heter Christina Hansson men kallas för ”Cina”. Jag är en glad och positiv tjej som varit på Tjädern under ett antal år. Jag älskar att fixa lite här och var. Jag vill att det ska vara mysigt och snyggt på Tjädern och ser till så att det köps nya gardiner och piffas till lite här och var. Barnen ger mig så mycket glädje och skratt dagligen.


Jenny

Jenny

Förskollärare

Jag heter Jenny och är en pigg och glad förskollärare som älskar att arbeta med barn. Jag kommer alltid med ett leende till Tjädern och sprider glädje omkring mig.


Andreas

Andreas

Montessoripedagog Ställföreträdande rektor

Jag heter Andreas Silfver och är Tjäderns egen lilla ”hustomte”. Jag har arbetat på Tjädern i många år (2001) och tillhör inventarierna. Jag är utbildad Montessorilärare. När ”chefen” är borta så är det jag som håller lite extra i rodret, eller som ordspråket säger ”När katten är borta dansar råttorna på bordet” :-). På fritiden umgås jag med min familj och är gärna ute i naturen.


Karin

Karin

Barnskötare

Jag heter Karin Olsson och är timvikarie på Montessoriförskolan Tjädern. Jag är alltid glad och ställer upp för Tjädern i vått och torrt. Jag tycker det är jättekul att träffa alla gulliga Tjädern-barn.